RENDELÉS

Rendelőlap:

Rendelőlap:

Rendelőlap:

Rendelőlap:
Szerelvény

Rendelőlap kitöltési útmutató: 
 
Az excel táblázatot, mentse le a saját gépére!
A táblázat minden adatot kiszámol, nm-re is, és az élzáró hosszúságokat is! Minden sorban írjon! Egy megrendelőlapra egyfajta szín, és vastagság kerüljön! Kérjük ne keverjenek 18 mm lap közé HDF lapokat…. 

Minden adatot szíveskedjenek pontosan megadni! Céges számla kiállítása esetén kötelező az adószám is! 

Várható elkészülés: mi töltjük ki, kérjük ne írjon oda semmit! 
Feldolgozási idő: mi töltjük ki, kérjük ne írjon oda semmit! 
Táblát viszi: igen / nem. Abban az esetben, ha „egész tábla elviteli kényszer van”, ezen nem változtatunk, alap, hogy a maradékot vinni kell! Ami szint vágunk nm-re, ott kérheti Ön is, hogy vinné maradékot, itt jelezheti! 
Anyagkód: Nagyon fontos, jól és pontosan az adatokat megadni szíveskedjenek! Fontos az adott szín felületi struktúra jelölése is! Van D 129 PS14, de ez a szín van PS10 felülettel is! 
Élzáró színe: akár színazonos /Sz.A./ akár eltérő az élzáró színe kérjük jelezze!
Eltérő színnél kérjük a kiválasztott szín kódját, pl. D 152 PS10 fehér bútorlapra az élzáró színe: A 800 cseresznye… 
Ragasztás: Normál / PUR, a cellában kérjük jelölje, melyik ragasztással készüljön a termék! /ki lehet törölni a nem megfelelő ragasztó jelölést!/ 
A méretek megadása mm-ben történik. Csak a számot /méretet/ kell beírni. Első méret mindig a szálirány, faerezetes lapoknál. Egyszínű UNI, fehér lapoknál az első méret /magasság/ az ELŐL él!  
Az élzáró vastagsága felől jegyzék készítése előtt, kérjük érdeklődjön! Általános élzárok vastagságai 0,4mm, 2 mm, 1 mm csak fényes és szuper matt, de létezik már 0,8mm-is.          

Mindig szabásméretet kérünk megadni szíveskedjenek, erre kerül fel az élzáró! Az élzáró rovatba adott oldalakra csak annyit kell beírni 0,4-0,8-1-2 nem kell a mm jelölés! 

Duplungolás-vastagítás. Külön rendelőlapon! A fehér számozott sorba kell beírni a 30-30 mm-vel nagyobb méretet, páros darabszámból, ez alatt a szürke sorba jelenik meg a kész 1 db vastagított termék mérete! Ebbe a sorba kell jelölni a termék élzárását is! Itt az élzáró vastagsága legtöbbször 2mm ABS.

Szögvágás, pántfúrás, rendelés esetén, egy külön mellékletben a szögvágásról egy egyszerű vonalas rajzot kérünk. Nem a szöget kell megadni, hanem a leeső, vagy kész méreteket…! Élbe szöget nem vágunk! Pántfúráshoz a rendelés sorszáma szerint kell egy szövegezést küldeni pl. 5. tétel 600*500 méret 3 db, pántfúrás a 600-as oldalon.

Tisztelt Megrendelő! 
Amennyiben kérdése, van szívesen állunk rendelkezésére!

Háfém-Spán Kft | 2200 Monor Ipar u. 8. | info@hafem-span.hu
06 29 415 297 | 06 30 251 2225