Laminált faforgácslap

A nálunk vásárolt laminált lapokat tervezőprogramunk segítségével PONTOS méretekre vágjuk, igen rövid határidővel, PANHANS nyomógerendás gépen.
A nálunk rendelt lapokat -bizonyos színeket- kérheti egész táblára szabva is, és kérheti kisebb bármilyen méretre vágva, "csík vagy féltábla" vásárlási kényszer nélkül is. Regisztrált ügyfélként megtekintheti azokat a színeket, melyek nem táblavásárlási kényszerben rendelhetőek! 
Egész tábla szabászat kérése esetén, minden megkezdett táblát meg kell vásárolni anyagáron, a szabászati munkadíjat kizárólag a TÉNYLEGESEN ELVÉGZETT munkára számlázzuk ki! -pl. 3 tábla 17,388 m2/ anyagár, szabászat csak 13,55 m2/ munkadíj-
Egész tábla szabászat esetén elkészítjük a vágástervet, tájékoztatjuk  maradékokról, és szívesen segítünk a jobb kihozatal végett a forgatható alkatrészek elrendezésében.
Ha Önnek nincs szüksége a maradékokra, csak a PONTOS kész méretekre, semmi akadálya, nálunk a 100*100 mm-es alkatrész is szabászatra kerül és Ön csak ezt fizeti!
Ebben az esetben egy 20% hulladékfeláras áron számlázzuk a leszabott alkatrészeket.
DÖNTSE EL a MEGRENDELŐ, EGÉSZ TÁBLÁS VÁGÁST esetlegesen sok maradékkal, vagy CSAK KÉSZ MÉRETEKET felárral szeretne kifizetni!
Árajánlatot kérhet mindkét variációra! 

 
Laminált lapok lapvastagsága: 18 mm
Táblaméretek:            2800x2070 mm

                                
Háfém-Spán Kft | 2200 Monor Ipar u. 8. | info@hafem-span.hu
06 29 415 297 | 06 30 251 2225